etusivuotsikko2

Tarkalleen ottaen Kivivuoren Otto sanoi että  "Teen tässä aatteelle vartta. Pian painetaan, poika, sortajaa vastaan Halmeen Emman punasen alushameen perässä"  

Ennenkuin kukaan jatkaa lukemista, on ihan pakko kertoa etten ole tätä nykyä  minkään puolueen tai kirkon tai uskonnollisen yhteisön jäsen.
Mutta kaikenlaista kansalaistoimintaa on tullut helpattua. Nämä keskeneräiset liikenteenohjauslätkät tulevat yhden työväenpuolueen vappumarssin käyttöön.
Resized 20230406 103010 7687 Holtitonta porukkaa lienevät, just viisitoista vuotta sitten heille noita tein ja jo on osa hukassa. Hidasta maalia kuivumaan, tarttis vielä se punainen reunus saada... ehkä nyt sit auringonpaisteessa... ja on tässä vielä vappuun aikaa.
Ja juu, olen minä muitakin helpannut. Ihan porvarien tapahtumissakin olen ilmaisena järkkärinä ollut, yhden uskonnollisen yhteisön (suuresti arvostamani) nettisivujen ohjelmistoja päivittelen edelleen... ainoastaan sen odininsoturipuoleen katujoukkojen pesäpallomailoja ja muita astaloita en sentään suostuisi sorvaamaan.
Ja yllytän muitakin, vaikkei niin itse mihinkään puolueeseen tai kirkkoihin mukaan menekään niin kyllä kaikenlaista aktiivista kansalaistoimintaa kannattaa ja voi ihan pikkuisen tukea.  
Resized 20230406 192227 1077

 

 Ja sainpas punaisia rantuja lätkiin, kun aikani tuhersin.    Ja eikös vaan, ihan epäpoliittisena kannanottona, tuo punainen väri lisää uskottavuutta oikein aika tavalla!

 

 

Comments powered by CComment