etusivuotsikko2

sdr

Kun se oikein on pikselimaailmaan kirjattuna, niin onhan tuo uskottava. Ja kun vielä niin moni kansalainen on näkemyksensä ulkoavaruuteen saattanut, kuten osaltani tietty minäkin, ehkä jonkun mielestä provosoiden, niin näillä mennään.

Olen yrittänyt pantata kommentointihalujani tuolla naamakirjassa – tietämättömyyteeni ja saamattomuuteeni vedoten – mutta jossain vaiheessa tuli pakonomainen tarve tuoda julki itseni. Ja vastakaikua tuli, sen saatoin jo etukäteen arvata.
Kas kummaa, kyseinen asia liittyi menneeseen, olevaan ja kenties vielä tulevaan – maskeja käyttäviin ihmisiin.

Eräs ”kaveri” kyseli nauruhymiöpohjalla, että millaiset ihmiset vielä käyttävät maskia? Oli pakko kysyä, että miksi nauraa asialle, maskeja käyttäville ihmisille!
Ja vastauksia sateli, mutta vain yksi ko. kysymykseeni. - Nauru lähinnä siksi, että tuollaiset ihmiset tuhoavat terveytensä ihan turhaan.

Että mitä??? Nauranko alkoholisteille, tupakoitsijoille, huumeiden käyttäjille siksi, että he kenties tuhoavat terveytensä ihan turhaan. No, en naura. Päin vastoin, nauru on siitä kaukana, enkä nyt asiaani ilmaise ”kukkahattutätinä”, jonka nimityksen olen myös aikoinaan saanut, kun ilmaisin suvaitsevaisuuttani muihinkin kuin kantasuomalaisiin. Saunan taakse ja ….., sanoi suomalainen, mutta se siitä.

Tämä viimeinen. Tai osa siitä. Lisää on tainnut tulla tämän kirjoittamisen jälkeen. Onhan se kiva jo tällä iällä saada tietää totuuden mitä muut ajattelevat sinusta ja käyttäytymisestäsi (sillä luen itseni tarvittaessa tuohon maskinkäyttäjien kastiin).

Olen siis: pelokas, aivopesty, lammas, syvästi pelosta traumatisoitunut, psykootikko, alistettu, ymmärtämätön, orja, höhlä, ruma ihminen, ei omilla aivoilla ajatteleva, aivopesun uhri. Lisäksi maskien käyttö on naurettavaa.

Tällainen minä ihmisten luonnehtimina, ihmisten, joista melkeinpä sataprosenttisesti en ole koskaan ketään tavannut. Eivätkä he luultavasti edes kuulleetkaan minusta.

Pönttö

Pöntöksi ei kukaan tainnut mainita. Mutta mikä ettei. Ruostunut ja hommansa tehnyt. Mutta onhan tuossa freesimpikin pönttöversio.

Kun ”rohkenin” kirjoittaa kommenttikenttään sanomani, niin totta kai ymmärsin samalla sohaisevani ampiaispesään ja saavani kyseisen keon vartijat liikkeelle. Sitähän se tänä päivänä on. Asialliseen kommentointiin harvoin saa pilvimaailmassa rehtiä ja reilua vastausta. Juttu lähtee elämään omaa elämäänsä vailla joltistakaan viitettä alkuperäiseen asiaan. Näin on valitettavasti käynyt liiankin usein. Oli sitten kysymys melkein mistä vaan. Jokin aika sitten luin erästä viestiketjua ilmalämpöpumpun kondensiovedestä ja eikös vain vastausta pyytänyttä kysyjää haukuttiin ja mollaattiin monin tavoin. Onneksi muutama asiallinenkin vastaus löytyi.

Luulin jo etten lainkaan pääse enkä kykene mattopyykille. Ilmat olivat sen verran kalseat ettei kyseinen homma tullut mieleenkään. Ennen jo toukokuun alussa, mutta nyt vasta. Juhannuksena.
Olen myös juhannussaunassa löylytellyt liiat liat niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tähänkin tietty viisas naamakansa voisi sanoa oman mielipiteensä ja varmasti mielestänsä juuri sen ainoan ja oikean. Ollako vihta vai vasta; sähkö- vai puilla lämmitettävä sauna; suihku vai vesipadassa lämmitetty ja siitä vesikupilla roiskaus kehoon saippuajäämien poistamiseksi.

Asvalttiukko ala Norja

Mutta nyt on kesä ja lämmin. Ainakin vielä. Siitä nautitaan, mutta kuten edelläolevasta näkyy, saattaa kuumuus teettää monenlaisia kuumenneita mielikuvia puoleen jos toiseenkin. Yritetään kuitenkin olla ”ystävällisiä” toisillemme, tuntemattomillekin.
Tuulestus kyllä on paikallaan.
Erilaisuus olkoon ilomme, Suomenkin suvessa.

Vai mitä sanoo kuumuudessa kärvistelevä Asfalttiukko a´la Norja. Hymy ainakin on kohdillaan.

Comments powered by CComment