etusivuotsikko2

Ahneuden rahan- ja vallanhimon aiheuttamat aseelliset- ja kauppasodat aina aiheuttaneet suurta tuhoa ja kärsimystä ihmisille ja nyt on taas molemmilla sektoreilla alkamassa uusi kilpailukierre .

Ihmisten hulluus ja tosiasioden kieltäminen on johtanut myös mielipuoliseen kasvi- ja eläinmaailman tuhoamiseen , joka jatkuessan johtaa vääjäämättä myös ihmisen omaan tuhoon .
Pelko , ahneus ja vallanhimo toimivat kannustimina ihmisten , uskontojen ja aatteiden välisessä välisessä väkivallassa ja vääristävät kaikin tavoin ihmissuhteita . Lähes kaikki uskonnot ja  perinnetavat oikein toteutettuina voivat saada aikaan muutoksen , jota voidaan kuvata havattumisena ja heräämisenä kaikkinaisten elämanmuotojen kunnioittamiseen ja varjelemiseen ja siirtymisenä väkivaltaisesta elämänmuodosta rauhan ja rakkauden tielle .
Oman hulluuden tunnustaminen on alku tervehtymiselle ja tie vapauteen kollektiivisesta kilpailuun , väkivaltaan ja rahanhimoon perustuvasta elämanmuodosta .
Usein sisäinen rauha löytyy jonkin traagisen tapahtuman jälkeen , kun tapahtuma saa ihmisen miettimään , mitkä ovat elämän oikeat ja todelliset arvot ja ,kun hän tällöin saa myös voimat vapautua katkeruudesta ja itsesäälistä .
Kun ihmiset oppivat löytämään elämänkunnioittamisen , myötätunnon ja rakkauden tien , turvaa se kaikkinaisen elämän , myös ihmiselämän jatkuvuuden maapallolla ja ihmiset löytävät samalla sisäisen tyyneyden ja rauhan .

Comments powered by CComment