etusivuotsikko2

Kaikki ihmiset ovat henkisesti kasvavia ja kehittyviä olentoja .

Ihmisen on vain havahduttava löytämään rakkauden , viisauden ja sisäisen rauhan tie .
Tässä työssä tulee käyttää itsetutkistelua , jolloin oppii tiedostamaan sen , mitä ihminen todella ja pohjimmaltaan on .
Jokaisella ihmisellä on henkisen kehittymisen vaisto , joka vääjäämättä vie ihmistä henkisen havahtumisen ja parantumisen tielle .
Useat meistä taistelevat pitkään tätä vaistoa vastaan pyrkien turruttamaan sitä esimerkiksi alkoholilla tai elintasokilpailulla .
Hankalat taloudelliset ja sosiaaliset olosuhteet saattavat ihmisen usein havannoimaan itseään .
Tällöin ihminen havannoi itseään ulkopuolisesti ja kokee henkisen havahtumisen ja valaistumisen , jotka poistavat ihmisestä pakkomielteet ja aggressiivisuuden ja tilalle tulee kyky rauhaisaan itsetutkisteluun ja älykkääseen päätöksentekoon .
Kun ihminen kasvaa henkisesti , oppii hän samalla tiedostamaan aidon elämänsä , jolloin elämä muuttuu elämisen arvoiseksi .
Eräs suuri muutos tässä tapahtuu silloin , kun ihminen ei enää piiloudu itseltään , vaan tutustuu itseensä juuri sellaisena kuin hän vapaana ja aitona on .
Lopullinen päämäärä on ihmisten välinen kollektiivinen tietoisuuden tila , joka ilmenee yhteisenä pyrkimyksenä tehdä hyvää .
Tällöin ihmiskunta vapautuu väkivallasta , kärsimyksestä ja tuskasta ja tilalle tulevat rauha , rakkaus ja myötätunto .
Ihmiskunta elää tällöin tilassa , jossa se huolehtii koko luomakunnasta vapaana , viisaana ja rakastavana .
 

Comments powered by CComment