etusivuotsikko2

Selvin päin kesään selvästi hyvä asia!

 

Porin seudun työttömät ry on yksi neljästä porilaisesta Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n jäsenyhdistyksestä sekä niistä tuorein mutta toiminnoiltaan yhteistyökumppanina jo pitkän historian omaava toimija. Porin seudun työttömät ry on lähtenyt selvästi kesään ja järjesti niissä merkeissä kesäisen illansuu pihatapahtuman Mikonkadun toimipaikassaan. Yhdistyksen väki oli loihtinut pihaansa lämminhenkisen tilaisuuden sekä visuaalisesti että ilmapiiriltään mukaan luettuna lämpimäiset tarjoilut.A Mika Lungren

Selvin päin kesään on ehkäisevän päihdetyön järjestöverkoston kesään siirtymisen teemakampanja. Siinä kiinnitetään huomiota siihen, että koulujen ja oppilaitosten työkauden päättymistä voi juhlia selvin päin, mikä on myös sekä juhlijan oman terveyden ja turvallisuudenkin kannalta hyvä periaate.

Kesään siirtymistä Suomen oloissa juhlistetaan yleisestikin. Katujen varsille ilmaantuneet terassit ovat monen loman alkuvaiheen houkutus ja niillä viipyminen voi venähtää kovin monella. Niinpä lomakauden päättyessä katkaisuhoito- ja terveysasemilla on ollut ruuhkia.

Näin selvin päin kesään ja oikeastaan sen jatkona selvin päin kesällä sopii kaikelle kansalle. Mikonkadun pihalla kaverikeskustelussa tulikin esiin ikääntyneillekin viestinä tuo sama selvin päin kesään on selvästi hyvä kesän aloitus. Näin Porin seudun työttömät halusivat omalla esimerkillään osoittaa selvästi hyvää kesän aloittamista selvin päin.

Elämässä kannattaa ja on mieltä virkistävää juhlistaa eri vuodenkierron vaiheita. Niihin on sekä oman elämän varrella että yleisesti muodostunut perinteitä niiden kaikkine vivahteineen. Näiden sisältöjä voi muuttaa ja muutos voi olla yksittäinen tällä kertaa toteutettava, joka voikin jäädä pysyväksi uudelleen toteutuvaksi. Yksi tällainen voisi olla aiemman vähemmän selvästi sijasta täysin selvin päin kesään menemistä. Pihatapahtumansa mainoksessa PST ry lähtee selvästi kesään päihteettömän pihatapahtuman myötä.

Ohjelmassa oli musiikkia trubaduuri Mika Lundgrenin esittämänä sekä ruokaisa monipuolinen kesäbuffetti minimaalisella 2 € hinnalla.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry:n porilaisista tuorein jäsenyhdistys Porin seudun työttömät ry viitoitti omalla tapahtumallaan selvästi hyvään kesään menoa selvin päin ja kiitokset lämminhenkisestä illansuun ajasta!

 

 Selvästi kesään 2019 Sivutie

Comments powered by CComment