etusivuotsikko2

Sivutie Ehyt vuosikokous 2020

Kesäinen elokuun tiistai (18.8.2020) Porin sairaus- ja tapaturmainvalidien kesäpaikassa Kuntoharjulla oli hieman tavallisuudesta poikkeava. Kuntoharjulle osallistunut runsas jäsenistö sai kokea käytännön kokoustekniikkaa. Porin seudun elämäntapaydistys ry oli päättänyt pitää vuosikokouksensa luonnon helmassa ja koolla ollut väki pääsi kuulemaan elämäntapayhdistyksen asioita.

 

Sivutie Heikki KEmppainen Kokouksen avannut Porin seudun elämäntapayhdistyksen puheenjohtaja Heikki Kemppainen kertoi kansalaistoiminnan tärkeästä merkityksestä näin korona-aikanakin.
Pelkona on ”sivuunjääminen” monista toiminnoista. Ehytissä onkin havaittu peli- ja velkaongelmien lisääntyminen niin nuorten kuin vanhemmankin ikäryhmän keskuudessa. Ja ”tissuttelu” on tullut liian monelle tavaksi korona-ajan karanteeniin verhoutuen.
Kiitokset Kemppainen antoi paikalliselle sairaus- ja tapaturmainvalidien toiminnalle sekä koko liiton toiminnalle työssään edunvalvonnan saralla ja syrjäytymisen ehkäisyssä.

- Molempien paikalla olleiden yhdistysten yhteisenä tehtävänä onkin köyhyyden ja huono-osaisuuden torjuminen.

V. 2019 hallitus jatkaa

Porin seudun elämäntapayhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous toteutettiin säännöistä poikkeavalla tavalla korona-ajalle annetun poikkeuslain mukaisesti. Etäyhteyksiä olisi toki voitu käyttää, mutta oli päädytty kokoustaa konkreettisesti toisemme tavaten.

Sääntömääräiset asiat: tilinpäätöksen vahvistaminen, toimintakertomus viime vuodelta, tilintarkastajien lausunto ja vastuuvapauden myöntäminen vastuuvelvollisille hyväksyttiin yksimielisesti. Samoin vahvistettiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio tälle vuodelle.

Liittymis/jäsenmaksun suuruus päätettiin pitää edelleen pienenä, 5 eurossa. Yhteisöjäsenyydetkin ovat mahdollisia ja niistä sovitaan erikseen.

Koronan aiheuttaman poikkeustilan vuoksi hallituksen esityksen mukaisesti päätettiin jatkaa v. 2019 valittua hallituskokoonpanoa toistaiseksi. Puheenjohtajana jatkaa Heikki Kemppainen ja jäseninä Marika Lahtinen, Seija Laurell, Terttu Elomaa ja Kari Koivula sekä varajäseninä Pentti Ruohoniemi ja Sauli Hämäläinen.

TE

Comments powered by CComment