etusivuotsikko2

1 Lava odottaa

Olimme edustettuna tämän vuoden valmisteluissa koko ajan, joskin melko hiljaisella profiililla. On muistettava sekin, että jo pelkästään mukana oleminen on asiassa läsnäoloa.

EHYT ry tuli lavalta tapahtuman juontajalta useammankin kerran mainituksi ja myös tilaisuuden järjestäjiä kiitettäessä. ”Kenelle kaupunki kuuluu” paneeliin koordinaatioyksikön päällikkö Kim Kannussaari toi EHYT ry:n asiantuntemuksen.

Tältä vuodelta jäi jälkenä asunnottomien yö Pori tunnus, joka on Sininauhan hallussa seuraavaa tapahtumaa varten sen järjestäjän käyttöön.

2 Yleisnkym

Asunnottoman yö on kylmä riippumatta, mitä mittari näyttää. Kylmyys voi kohdata tapahtuman osallistujaakin. Viime vuoden viiman muistamalla oli nyt osannut varautua hiukan paremmin ja hän, joka säät ja ilmat säätää, oli suosiollinenkin.

Kaupunginjohtaja Lauri Inna vahvisti ajatuksen ”kaupunki kuuluu kaikille” ja toi mukaan sen, että. asunnon, kodin, pitäisi olla perusoikeus kaikille. Hän myös vahvisti sen, että asunto ensin periaate on tuonut hyviä tuloksia, mutta ei vielä riittävästi. Hän myös viittasi siihen, että pelkästään asunto ei riitä, vaan sen mukana on oltava muutakin. Kauniit sanat eivät ole mitään ilman tekoja. Hän totesi, että Porissa on monen monta yhdistystä ja yhteisöä, jotka tekevät väsymättä töitä asunnottomuuden poistamiseksi ja asunnottomien ihmisten auttamiseksi.

3 Mukana olevien telttoja

4 Jaossa lmmint

 

Comments powered by CComment