etusivuotsikko2

× Tervetuloa Kunena foorumiin!

Jaa facebookissa- painike lisätty 27.2.2017

6 years 6 months ago #2 by Kari Koivula
Facebook-nappia oli toivottu.
Nyt se sitten on, ja sen pitäisi ilmestyä jokaisen julkaistun artikkelin yläosaan automaattisesti.

Please Kirjaudu to join the conversation.

6 years 6 months ago #5 by Terttu Elomaa
Monet tuntuvan olevan facebookissa erilaisine kirjoituksineen, pitkienkin. Suurin osa siellä olijoista vain kuitenkin suffailevat eivätkä jaksa lukea "asiajuttuja", ainakaan koonaisuudessaaan. Tällaisilla sivustoilla, kuin Sivutiekin on, mahdollistaa syvällisempien asioiden pohdiskelun.

Please Kirjaudu to join the conversation.

6 years 6 months ago #6 by Kari Koivula
Näinhän se on. Facebook (ja muut somen sovellukset) sopivat kuitenkin paremmin lyhyiden heittojen, medialinkkien ja terveisten areenaksi. Näin ennenkaikkea siksi, että siellä kirjoitukset hukkuvat nopeasti seuraavien viestien alle, ja kun eri aiheisiin johtavia valikoita ei ole, niin harvempi lähtee selaamaan kovinkaan pitkälle taaksepäin sitä yhtä ja ainoiaa pötköä.

Kovin suurta työtä ei sinne kannattane tehdä, koska vastaanottajien näytöllä se saattaa peittyä kymmenien viestien taakse ennenkuin sitä on ehditty edes huomaamaan.

Totta on myös tuo, että tällaisella verkkosivustolla on mahdollisuus laatia laajempia, taustoittavia artikkeleita.


Sosiaalinen media on monessa asiassa hyvin käyttökelpoinen, kyllä sitä minäkin joltain osin seuraan, mutta kaikilta osin se ei edelleenkään korvaa ns tavallisia verkkosivustoja.

Verkkojulkaisun ja eri somen sovellusten yhteensovittaminen sitten onkin jo mielenkiintoisempi juttu. Sivutie.netissä on nyt vain nuo facen painikkeet, mutta mahdollista tietysti olisi tehdä muitakin linkityksiä. Pitäisi tutkia mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa.

Ja ihan samoin, pitäishän tässä tietysti seurata mitä kaikkia uusia vuorovaikutusmahdollisuuksia verkkosivustolla itsessään on.

Please Kirjaudu to join the conversation.

Time to create page: 0.130 seconds
Powered by Kunena Forum