etusivuotsikko2

Musiikkia moneen makuun

 Musanuotit2

Meidän maassamme mukavaa musiikkia monenmoista moneen makuun melkoinen määrä. Menevä musa mukavaa minun makuuni.

Meidän maakunnassamme monia miellyttää meriaiheinen musiikki. Minun makuuni mennee mm. Mamba, mutta myös Malmstenin Merimies. Marssimusiikissa mukava meno, menevä melodia, menomeininki.

Merikarvian mieslaulun majalla musisoi mieskuoron musiikkimiehet Merikannon Merellä musiikkia. Meri mahtavine myrskyineen, maininkeineen myötäili mukana, muovaili myös musiikkia. Muodostui melkoinen musikaali melodraama. Moni meinasi Mama Mia mikä melodia.

Murkkujen musiikkimakuun Metallica, miksei myös Marraskuu.

Minä monesti mietin miksi meidän maassamme moni mieltynyt melankoliseen mollimusiikkiin. Minua moinen musa melkein masentaa, muodostaa migreenin.

Myrskyluodon Maija myös musiikkillisesti melkoisen massiivinen. Mainittuun musikaaliin musiikin muodosti Mårtensson. Musiikin mestari, maestro. Muistaakseni musiikkineuvos.

Muistatko Montrepoon, myös miellyttävää musiikkia. Mukaansatempaavaa myös Marko Maunukselan musisointi. Mutta Mozart, musiikin maailmanmestari. Mukiinmenevää myös Mike Maikon, Michael Monroen musiikillinen mellastus mekastus meteli, mutta muuten mukavaa menoa, meininkiä, muttei minun makuuni.

Merikievariko merimusiikin mekka meidän maassamme. Mukuloitten musaa Mikki merihädässä.

Monesti musisoinnissa mennään mauttomuuksiin. Melkoista maukumistakin, mouruamista.

Arvo Lamminen

Comments powered by CComment