etusivuotsikko2

 

Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry. järjestää yhteistyössä Solaris-lomat ry:n kanssa Raha-automaattiyhdistyksen tukemia MONIVAMMAISTEN VIRKISTYSLOMIA  vuonna 2017 touko- ja heinäkuussa Vähäjärven lomakodissa ja syyskuussa Kylpylähotelli Peurungassa. Viiden vuorokauden lomilla on täysihoito, majoitus 2 hengen huoneissa ja tarjolla sekä asiapitoista että monenlaista liikunta-, harrastus- ym. virkistystoimintaa.

Vuoden 2017 tuetut lomat haettavissa

 Tsil logo iso   ray logo       solaris logo

Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry. järjestää yhteistyössä Solaris-lomat ry:n kanssa Raha-automaattiyhdistyksen tukemia

MONIVAMMAISTEN VIRKISTYSLOMIA 

vuonna 2017 touko- ja heinäkuussa Vähäjärven lomakodissa, Hämeen­linnan Hauholla, Muntsilantie 19, ja syyskuussa Kylpylähotelli PeurungassaLaukaassa Jyväskylän lähellä, Peurungantie 85.

Viiden vuorokauden lomilla on täysihoito, majoitus 2 hengen huoneissa ja tarjolla sekä asiapitoista että monenlaista liikunta-, harrastus- ym. virkistystoimintaa.
Loman omavastuuosuus on 50 euroa.
Lomia voivat hakea vammaiset aikuiset, jotka eivät edellisenä vuonna (v. 2016) olleet tuetulla lomalla minkään järjestön kautta. Etusijalla ovat he, jotka eivät ole koskaan ennen saaneet tuettua lomaa tai lomasta on kulunut useampia vuosia.

Lomajaksot 2017
   (ma – la)
Lomakohde Hakemukset liiton
toimistoon viimeistään
15.–20. toukokuuta Vähäjärven lomakoti 13. helmikuuta
17.–22. heinäkuuta Vähäjärven lomakoti 11. huhtikuuta
11.–16. syyskuuta Kylpylähotelli Peurunka 7. kesäkuuta

 

Lomia haetaan Solaris-lomien lomakkeilla, joita saa mm. liiton toimistolta, Vähäjärven lomakodista ja Solaris-lomien nettisivuilta. Huolella täytetyt lomakkeet on toimitettava hyvissä ajoin

liiton toimistoon, PL 30, 00030 IIRIS (ks. määräajat yllä olevassa taulukossa) TAI suoraan Solaris-lomiin, Kauppakaarre 1, 00700 Helsinki,
TAI voi tehdä
sähköisen hakemuksenSolaris-lomien nettisivuilla
viimeistään kolme kuukautta ennen haettavan loman alkua.

Mahdollisuudet lomaan ovat paremmat, jos hakija ilmoittaa ainakin kaksi lomajakson vaihtoehtoa.

Lomien myöntämisestä päättää Solaris-lomat hakemusten perusteella. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä.

Pidättehän huolta, että hakemuslomake on huolella ja selvästi täytetty ja kaikkiin kysymyksiin on vastattu. Tärkeitä ovat etenkin loman tarpeen perustelut.

Loman saajille Solaris-lomat lähettää noin kuukautta ennen myönnettyä lomaa kirjeen ja laskun loman omavastuuosuudesta (50 €), joka on maksettava eräpäivään mennessä, muuten loma peruuntuu.

Jos sairastuminen tai muu syy estää myönnetylle lomalle lähtemisen, on syytä pikaisesti ilmoittaa peruutuksesta suoraan Solaris-lomiin (p. 0600 418 200 arkisin klo 9-12 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.), jotta joku toinen saisi mahdollisuuden päästä lomalle.

Lisätietoja liiton paikallisyhdistyksistä tai liiton toimistosta, p. (09) 3960 5680 tai (09) 3960 5681, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai lomakodista p. (03) 6543 124, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., tai Solaris-lomien sivuilta.

Comments powered by CComment