Tulosta
Kategoria: Porin sairaus- ja tapaturmainvalidit
Osumat: 1824

JULKILAUSUMA / TIEDOTE

Arvoisat Porin Sairaus- ja tapaturmainvalidien jäsenet sekä Porin, Ulvilan ja Merikarvian alueella Vammaispalvelulain (VpL) kuljetuspalvelujen käyttäjät.

Yhdistyksemme ja palvelujen käyttäjät ovat vuosien ajan kehottaneet Porin kaupunkia, viimeksi perusturvajohtaja Terttu Nordmania, saattamaan kuljetuspalvelut VpL:n, asetuksen ja oikeuslaitosten edellyttämien päätösten mukaisiksi.

Valtakunnallisten KELA- kuljetusten kilpailuttamisen innostamina Porin perusturva niputti kyydinvälityspalvelun (kuljetuspalvelu), jota Lounais-Suomen Taxidata Oy valittiin toteuttamaan 4.7.2018 alkaen. Käyttöönottoprojektin tarkoituksena on varmistaa kyydinvälityspalveluiden onnistunut ja sujuva käyttöönottaminen viimeistään 30.9.2018. Käyttöönottoprojekti päättyy viimeistään 30.9.2018.

”Palvelun kilpailuttamisella tullaan saavuttamaan selkeitä parannuksia asiakkaille, sillä asiakkaat tulevat maksamaan jatkossa kuljetuksista vain omavastuuosuuden.”

HUOM!

Kaupungin päätöksen perusteella vammaiset kuljetuspalvelun käyttäjät maksavat 1.10.2018 alkaen taksiautoilijalle vain omavastuuosuuden. Taksiautoilija hoitaa kaiken muun kaupungin kanssa sovitulla tavalla.

Tiedot saatavilla myös Porin Sairaus- ja Tapaturmainvalidit ry kotisivulla: http://www.sivutie.net/tsil-pori

Löydät sivuiltamme myös muuta ajankohtaista tietoa. Voit liittyä yhdistyksen jäseneksi, antaa palautelomakkeella tietoa tai kysyä mieltäsi askarruttavista asioista!

PORIN SAIRAUS- JA TAPATURMAINVALIDIT RY

Hallitus 24.9.2018