etusivuotsikko2

     Haku käynnissä elokuun lomaviikoille

            logo        TAPATURMA- JA SAIRAUSINVALIDIEN LIITTO RY    Veikkaus logo

                    Monivammaisten hyvinvointilomat 2019
                                   

Stea:n rahoituksella tuetut 5 vuorokauden pituiset monivammaisten hyvinvointilomat järjestetään vuonna 2019 yhteistyössä Solaris-lomien kanssa touko- ja heinäkuussa Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton lomakodissa Vähäjärvellä sekä elokuussa Kylpylähotelli Peurungassa Laukaassa Jyväskylän lähellä.

Lomilla on täysihoito, majoitus 2 hengen huoneissa ja tarjolla on sekä asiapitoista että monenlaista liikunta-, harrastus- ym. virkistystoimintaa.

Loman omavastuuosuus on 60 euroa.

Lomia voivat hakea vammaiset aikuiset, jotka eivät edellisenä vuonna (v.2018) olleet tuetulla lomalla minkään järjestön kautta. Etusijalla ovat he, jotka eivät ole koskaan ennen saaneet tuettua lomaa tai lomasta on kulunut useampia vuosia.

Lomajaksot 2019                     Lomakohde                      Hakemukset liittoon viim.

I.  20.-25. toukokuuta                 Vähäjärven lomakoti           15. helmikuuta

II. 15.-20. heinäkuuta                 Vähäjärven lomakoti            8. huhtikuuta

III. 25.-30. elokuuta                    Kylpylähotelli Peurunka       20. toukokuuta

Lomia haetaan Solaris-lomien hakulomakkeilla, joita saa mm. liiton toimistolta, Vähäjärven lomakodista tai Solaris-lomien nettisivuilta. Huolella täytetyt lomakkeet on toimitettava
liiton toimistoon osoitteella Tsil ry, PL 30, 00030 IIRIS (ks. määräajat yllä) tai
– tai suoraan Solaris-lomien toimistoon viimeistään kolme kuukautta ennen haettavan loman alkua
– lomahakemuksen voi täyttää myös sähköisesti
Solaris-lomien nettisivuilla (lue ensin ohjeet ja täytä sitten lomake) viim. kolme kk ennen haettavaa lomajaksoa.
Mahdollisuudet lomaan ovat paremmat, jos hakija ilmoittaa ainakin kaksi lomajakson vaihtoehtoa.

Lomien myöntämisestä päättää Solaris-lomat hakemusten perusteella. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Pidättehän huolta siitä, että hakemuslomake on huolellisesti ja selkeästi täytetty ja kaikkiin kysymyksiin on vastattu. Erityisen tärkeää on, että loman tarve on perusteltu: taloudelliset (esim. pienet tulot, velat, sairauskulut), terveydelliset (pitkäaikaissairaudet, vammat, raskaat hoidot), sosiaaliset (esim. omaishoitajuus, yksinäisyys, työttömyys, perheongelmat) ja muut mahdolliset perustelut (esim. vaikea elämäntilanne). Erityisesti terveydelliset seikat kannattaa kertoa erittäin tarkasti.

Loman saajille Solaris-lomat lähettää noin 1 kk ennen myönnettyä lomaa kirjeen ja laskun loman omavastuuosuudesta (60 €), joka on maksettava eräpäivään mennessä, muuten loma peruuntuu. Jos sairastuminen tai muu syy estää myönnetylle lomalle lähtemisen, on syytä pikaisesti ilmoittaa peruutuksesta suoraan Solaris-lomiin, jotta joku toinen saisi mahdollisuuden päästä lomalle.

YHTEYSTIETOJA
Tapaturma- ja sairausinvalidien liitto ry, PL 30, 00030 IIRIS, www.tsil.fi, p. (09) 39605680, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Solaris-lomat, Kauppakaarre 1, 00700 Helsinki, www.solaris-lomat.fi, p- 0600 418 200, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Vähäjärven lomakoti, Muntsilantie 19, Hauho (Hämeenlinna), p. (03) 6543 124, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Kylpylähotelli Peurunka, Peurungantie 85, Laukaa, www.peurunka.fi, p. 020 751 6767, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Comments powered by CComment