etusivuotsikko2

Porin sairaus- ja tapaturmainvalidit ja sen kesäpaikka Kuntoharju Kellahdella on valmis vastaanottamaan niin jäsenet kuin ei-jäsenetkin rentoihin kesäpäivien viettoihin. Päivänpolttavien, vakavienkin, asioiden rinnalla emme saa unohtaa virkistyksen ja yhdessäolon tervehdyttävää merkitystä.

Yhdistyksen aktiivit ottivat runsaslukuisasti osaa kevätsiivoustalkoisiin ja aurinko helli osallistujia työssään. Ei tullut vilu, päin vastoin. Helatorstaita olisi voinut toisinkin viettää, mutta kyseinen päivä oli varattu työntekoon ja paikan korjaustarpeiden ja kunnostuksen suunnitteluun.

"Harrastuspäivä" oli onnistunut monine hommineen, myös hauskuuksineen, eikä vähiten "pömpelin"paikan mietintöineen.

  1Suunnitelua1 käs

Päivän teemana, siivouksen lisäksi, oli paikan saattaminen vieläkin esteettömämpään olotilaan kuin se nyt on. Töitä on vuosien mittaan tehty paljon, mutta tekemistä riittää tällekin vuodelle. Mittamiehet mittasivat ja laativat piirustuksia paperille asioiden eteenpäinviemiseksi. Eiköhän jo piankin saada näkyvää kyseisessä projektissa.

 

1takapiha kuntoon käs

1pömpelijuttu käs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

1ylätaso käs

1huilaustauko käs

1Talkookaffeet käs

2Joukko joutaa käs

Kun paikalla olivat kaikki hallituksen jäsenet – toki muitakin – pidettiin samalla kokous ajankohtaisten asioiden hoitamiseksi.

 

Tiistaikerhot Kuntoharjulla


Toukokuussa: 18.5.
Kesäkuussa: 1.6., 15.6. ja 29.6.,

Elokuussa: 10.8. ja 24.8.,
Syyskuussa: 7.9. ja 21.9.

Klo 12 aloitellaan ruokailulla (hinta 10 euroa, sis. kahvituksen).


Linja-autolla pääsee Nuorisotalon (Isolinnankatu, Pori) parkkipaikalta klo 11. Paluu noin klo 16. (Edestakaisen matkan hinta 5 euroa)

Kuntoharjun osoite Kellahdenrantatie 478.

 

Tervetuloa uudetkin kävijät vaikkapa vain tutustumaan joukkoomme sekä yhdistyksen toimintaan vammaisten ja sairaiden etujen puolustajina. Yhdessä meissä on voimaa.

- Edunvalvontaa – Vertaistukea - Virkistystä –

Lisätiedustelut puh. 044 5460 358.


Huom!.

Muistetaan vielä koronatilanteen vaatimat terveys/turvallisuusohjeet!

Comments powered by CComment