etusivuotsikko2

 Sivutie 1

Saavutuksia on monenlaisia ja yksi niistä on vammaisjärjestö Porin Sairaus- ja Tapaturmainvalidit ry:n 60-vuotinen työ vammaisten edunvalvojana, unohtamatta vertaistukea ja virkistystä. Tämä työ ei ole osoittanut tarpeettomuuttansa tänäkään päivänä. Päin vastoin. Monet merkit osoittavat meitä tarvittavan edelleen. Työsarkaa riittää.

Porin yhdistyksen perustamisesta, 9.4.1963, tuli huhtikuussa kuluneeksi 60 vuotta. Tänä juhlavuotena, kuten kaikkina muinakin vuosina, olemme jäsenistön asialla, sen toiveita kuunnellen ja ongelmakohdiksi koettuja asioita paremmiksi ajaen. Olemme tarvittaessa yhteyksissä päättäjiin ja teemme yhteistyötä niiden kanssa, jotka haluavat kanssamme toimia kaikenikäisten vammaisten, sairaiden ja pienituloisten etujen ajajina.

Porin yhdistys on yksi Tapaturma- ja sairausinvalidien liiton jäsenjärjestöistä. Itse liitto täyttää tänä vuonna 75 vuotta. Hyvällä mielellä voimme todeta, että liitto on saanut Porin yhdistyksestä merkittävän järjestöllisen voimavaran.
Juhlavuosi on meneillään myös monessa Tsil:n jäsenyhdistyksessä. Onnittelut meille kaikille.

Yhdistyksemme juhlisti merkkivuottaan ruokailun ja kahvituksen merkeissä Ravintola Rantakartanossa. Oman väen lisäksi mukana juhlassa olivat Turun yhdistyksen edustajat. Onnitteluja ja muistamisia tuli myös muilta jäsenyhdistyksiltä.Sivutie 11

Juhlapuheen piti Porin yhdistyksen puheenjohtaja Lennart Laitinen.


Musiikkiannista vastasi Hämärän peitto -orkesteri.
Juhlassa oli myös Anneli Jauhiaisen tekemän ja luovuttaman lahjoituspeiton arvonta.


Kiitos kaikille.

 

Ansiomerkit

Sivutie merkit ja viiri

Tilaisuudessa jaettiin Tapaturma- ja sairausinvaliden liiton myöntämät ansiomerkit ansioituneille Porin yhdistyksen toimijoille. Valitettavasti kaikki eivät päässeet paikalle, mutta heille merkit toimitetaan erikseen.

Kultaisen merkin saajat: Anja Mäkelä, Aili Pärnä, Pentti Ruohoniemi, Eila Martti ja Rauno Huhmarniemi.
Hopeisen merkin saajat: Anna-Liisa Mäkinen, Terttu Elomaa, Kirsi Juhola, Elise Seittonen, Eero Salminen ja Lennart Laitinen.

Sivutie 14

Sivutie 19

Sivutie 18

Sivutie 15

Sivutie 16

Sivutie Anja Mäkelä

Sivutie 4

Sivutie 6

Sivutie 7

Sivutie 8

Sivutie 10

Sivutie 20

Sivutie alkuun

Sivutie 5

Sivutie 13

 Kuvat ja teksti Elomaat

 

 

 

Comments powered by CComment