Torkkupeitto logo kopio

Meri ja katseet jonnekin

Porin sairaus- ja tapaturmainvalidien kesäisen retken matkakohteena oli aurinkoinen Uusikaupunki.
Monipolveileva matka maakunnan erilaisia reittejä hyödyntäen sai monet huomaamaan miten rikastuttavaa maaseutumatkailu voikin olla. Nykyisin suorat pikatiet ovat liiankin tuttuja ja mielenkiinnottomia.
Nyt oli toisin. Pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Lyttylän Liikenne Oy hoisi kuljetuksen ja sen hyväntuulinen ”kuski” kierrätti meitä määränpäähän ja takaisin tutusti ja turvallisesti.
Linjuri1

KuskiMissä kuski luuraa? Siellähän hän.

Syömässä kävimme hotelli Aquariuksessa. Ruoka maittoi ja vatsat täynnä lähdimme kiertoajelulle kaupungin monia kohteita katsastaen. Merta joka puolella ja silmänilona kauniita säilytettyjä ja entisöityjä puutaloja.

Myllyt1

Myllyt

PikkumyllyPikkumylly ihastuksen kohteena.

Pieni kävelyretki vanhankaupungin Myllymäelle. Tunnelma luonnonkauniilla, useita vanhoja puisia myllyjä olevalla mäellä, sävähdytti. Kannatti istahtaa ja nauttia näkemästään.

 hymya

Venesatamassa oli monenlaisia ja erikokoisia veneitä, purjeilla ja ilman. Ranta oli matkailijoita täynnä ja tietty mekin nautimme Pakkahuoneen antimista. Myös rannan myymälät tuli koettua.
Ja mitä olisi matkamme ilman arpajaisia. Pitäähän meidän jotenkin kartuttaa toimintaamme, myös matkailun saralla. Arvat menivät kaupan ja palkintoja oli runsain mitoin. Jos jonkun arpaonni ei suosinut, niin pahoittelut. Ehkä ensi kerralla.

Suunnitelmissa on syyskuun loppupuolella uusi ruokailullinen retki ja retkikohde. Siitä tulossa tietoa aikanaan. Seuraa sivustoa.

Sitä ennen olemme vielä Kuntoharjulla Kellahdella. Seuraavan kerran 6. elokuuta. Muistathan, että linja-autolla pääset Nuorisotalon parkkipaikalta klo 11 kohti yhdistyksen kesämökkiä, jossa mahdollisuus nauttia hyvästä ruoasta ja seurasta.
Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme.